Vacature Fysiotherapeut

Wil jij jouw patiënten behandelen zoals je zelf graag behandeld wil worden? Wil je arbeidsvoorwaarden welke tot de beste uit de markt behoren? Wij geven jou als Fysiotherapeut (i.o.) alle ruimte om jouw zorg te verlenen aan onze patiënten en jezelf te ontwikkelen op een manier waar jij gelukkig van wordt! Als collega van Scoliosis Care Clinic onderdeel van de TopzorgGroep werk je in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en innovatie van gezondheidszorg in Nederland. Onze organisatie groeit snel, waardoor er veel dynamiek is en veel mogelijkheden tot het vervullen van jouw ambities. Scoliosis Care Clinic en De TopzorgGroep zijn actief in de multidisciplinaire 1e en 2e lijn en buitenom de zorgverzekeringswet (letselschade, arbeidsrevalidatie, UWV/WMO, B en SGGZ en lifestyle). Nieuwsgierig geworden? Lees hieronder verder!  

Wat ga je bij ons doen?

Met jouw kennis bied je niet alleen specifieke ondersteuning aan patiënten, maar ben je (op termijn) ook een vraagbaak op dit gebied voor de rest van het behandelteam. Je wordt ook onderdeel van het 2e lijns revalidatieteam van Scoliosis Care Clinic. Je werkt nauw samen met andere disciplines, zoals psychologie, ergotherapie, diëtetiek en medisch specialisten. Die samenwerkingen zetten we ook voort in onze andere producten buitenom de zorgverzekeringswet.

Wie zoeken wij?

 • Een therapeut met een (bijna) afgeronde HBO opleiding.
 • Je bent geregistreerd in het BIG-register en bij het KRF en/of SKF.
 • Je bent nieuwsgierig, gedreven en enthousiast en werkt graag met anderen samen. 
 • Je voelt sociale en maatschappelijk verantwoordelijkheid. 
 • Je hebt een positieve en flexibele instelling.
 • Je woont in de omgeving van Zwolle
 • Lid van evt. doelgroep netwerken is een pré.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto.

Wat bieden we jou?

Werken bij Scoliosis Care Clinic / De TopzorgGroep betekent werken in een organisatie die toonaangevend is op het gebied van kwaliteit en innovatie van gezondheidszorg in Nederland. Wij hebben meerdere vestigingen, verdeeld over Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht, Gelderland en Overijssel en we zijn stevig aan het groeien door de rest van het land. 

Je werkt bij ons in een organisatie waarin collegialiteit en een goede sfeer centraal staan. Wij willen je alle mogelijkheden bieden om je door middel van opleidingen en interne doorgroei verder te laten ontwikkelen in een richting die past bij jouw ambities en binnen onze organisatie.

Wij zoeken per direct een algemeen fysiotherapeut die affiniteit heeft met het werken met wervelkolom aandoeningen voor gemiddeld 24 uur per week in Zwolle met daarbij de mogelijkheid tot uitbreiding.

Verder bieden wij jou:

 • Een arbeidscontract met voorwaarden welke tot de beste uit de markt behoren.
 • Veel doorgroei en ontwikkel mogelijkheden.
 • Een werkomgeving met een actief, leuk, leergierig en kwalitatief Multi- en interdisciplinair werkend team welke diensten levert in zowel 1e en 2e lijn, als buiten de zorgverzekeringswet om.
 • Ruime collegiale kennisoverdracht. 
 • Toegang tot onze academie met diverse tools van kennisquiz tot geaccrediteerde opleidingen
 • De mogelijkheid om door te groeien en jouw kennis en ervaring over te brengen.

Heb je interesse?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar:

Scoliosis Care Clinic

T.a.v. M. de Jonge
marjandejonge@scoliosiscareclinic.com

Voor inlichtingen over deze vacature kan er telefonisch contact worden opgenomen via telefoon: 038-4524022

Behandeling ook particulier via financiering mogelijk

Indien uw zorgverzekering uw behandeling niet vergoed kunt U uw behandelingen bij Scoliosis Care Clinic via een financiering in termijnen betalen. Daartoe werken wij samen met onze partner: Cosmetic Finance.

Cosmetic Finance is als intermediair gespecialiseerd in medische en/of cosmetische financieringen. Meer informatie vindt U op www.cosmeticfinance.nl. U kunt ook meteen vrijblijvend een aanvraag indienen om te bekijken hoeveel u kunt lenen en wat uw maandelijkse kosten zullen zijn. Klik hier: Er wordt door Cosmetic Finance binnen 24 uur vrijblijvend contact met u opgenomen, uiteraard zijn de eerste contacten vrijblijvend en zonder verplichting. Bedragen vanaf €500,- komen in aanmerking om gefinancierd te worden.

Color Code
 • Current Date

 • SCC Intensive therapieweek

 • SCC Informatieavond

Calendar View